SpilleautomaterGratis
Wild play super bet

Mest populære norske 2017 spilleautomater

Blood Suckers 2

Bit inn i den eksklusive fortsettelsen på den etterlengtede vampyreventyr-historien, inspirert av Dracula eller Twilight sagaen. Spill Blood Suckers 2, online automatspillet uten kostnad. Det firehjulte videoautomat-spillet av NetEnt med 25 vinnerkombinasjoner tilbyr mange bonuser og funksjoner som vil øke dine inntekter. Begynn å jakte på den savnede skatten hver gang du snurrer hjulene med et ungt vampyrpar. Et spennende spill fullt av vampyrvinning.

Chibeasties 2

Søte dyr I den mørke skogen vil lede deg til mengder av penger du bare kan drømme om I Chibeasties 2 automaten – uten depositum – som du kan prøve ut på femmer-automatene. Du vil oppleve uforutsette overraskelser i denne magiske skogen, full av små skapninger i form av flotte belønninger og masse moro og avslapning du trenger. Ikke nøl og snurr hjulene slik du ønsker, akkurat nå. Sopper og planter med ulike farger, sammen med befolkningen i skogen bringer deg de spennende funksjonene og bonusene i form av gevinster til din konto, hvor verdien øker ved hvert spinn.

Game 2000

Ideen av å sitte på casino er ikke lenger en drøm, for med den depositumsfrie Game 2000 automaten kan du oppleve det med alle detaljer, I tryggheten til ditt eget hjem. Den doble 3-hjuls retro automaten inneholder uforglemmelige symboler som gikk gjennom mange innovasjoner, og osm takket være det vil belønne deg med enda større gevinster. Moden og smakfull frukt, som røde kirsebær, sitroner og appelsiner I tillegg til store plommer, søte jordbær, meloner og druer vil la deg smake juicy gevinster ved å spinne hjulene I det depositumsfrie Game 2000 spillet. Nyt bitene av moden frukt full av juicy belønninger.

Star Raiders slot

Hopp inn I en av romskipene og se etter din lykkestjerne full av skjulte gevinster I Star Raiders automaten, som nå kan spilles gratis. Lydeffekter og et utvalg av spesialbonuser og funksjoner garanterer deg morsomme og fantastiske belønninger som kan gis til din konto. En tornado av kosmiske gevinster online. Du har 20 vinnermuligheter å ta I bruk, fulle av romskip, raketter og satellitter som flyr rundt I rommet og jager til seg flere bonuser.

Queen of Gold

Et nytt tilbud fra Pragmatic Play – depositumsfrie Queen of Gold automaten med tema fra Gamle Hellas – vil åpne portene til greske gudinner og tilby deg flotte gevinster. Utforsk de vakreste sivilisasjonsskatter som kan samles ved å snurre de 5 hjulene i videoautomaten med 25 vinnerkombinasjoner. Ikoner fra gamle Egypt vil lede deg gjennom dette fantastiske spillet, som du vil bruke for å utforske rikdommen i den greske sivilisasjonen. Stup ned i havet av eldgamle egyptiske mynter.

Titan Thunder

Med Titan Thunder kan du nå spille uten begrensninger når du befinner deg I Titanenes verden. Utviklerne i Quickspin bestemte seg for å gjenopplive disse mektige skapningene i spillet, så du kan få tak i landet deres og ta makten. Slå dine egne rekorder og vinn mer enn du forventer. Ta del i kampen mellom Titanene og gudene på Olympus i gamle Hellas, i Titan Thunder automat-spillet gratis, og ta sjansen for å vinne makt og rikdom.

Absolute Super Reels

Prøv den uerstattelige klassikeren enda en gang I den depositumsfrie Absolute Super Reel, hvor du samler den rette kombinasjonen og treffer jackpoten. Du kan nyte fruktmaskinen med 5-hjul og standard BAR symboler, 7ere, spill-logoer og frukt som er mer fargerik enn før. Andre flotte funksjoner beriker fruktmaskin spillet også, slik som Respin, pris-dobler og andre som kan forbedre budsjetter ditt med flere tusen… En gigantisk jackpot og fantastiske belønninger.

Super Multitimes Progressive

Super Multitimes Progressive fruktmaskin kan spilles uten depositum og tilbyr sjansen til å få en av de 4 jackpotene. En gigantisk mulighet til å få megabelønninger fra iSoftBet utviklingsteamet med 5 hjul, som ser ut som klassikerne med symboler som kirsebær, bjeller, 7ere, BARs, progressive jackpot logoer og prismultipliserere. Ikke gå glipp av magien til klassikeren. Jackpot levels slår rekordene, så ikke gå glipp av den unike muligheten til å bli rik med denne fantastiske fruktmaskinautomaten.

News