SpilleautomaterGratis
Masters Spillguide Betsafe

Masters Spillguide Betsafe

I april vil verdens beste golfspillere møtes på Augusta National Golf Club i Georgia for å kjempe om seieren i den 80. Masters-turneringen. Det er få som vil si seg uenig i at det er noe helt spesielt med golfverdenens mest etterlengtede Major-turnering, og Betsafe har gått sammen med Golf Monthlys' Fergus Bisset for å kunne gi deg en grundig oddsguide til den ikoniske turneringen, inkludert alle de beste oddsene, tips og favoritter til turneringen fra Augusta National.

Tippetips for golf i betsafe. Masters-turneringene er et like sikkert vårtegn som den første løvetannen eller en trekkfugl som kommer tilbake. For mange er årets første Major-turnering også starten på golfsesongen, og med seg bringer den også nye håp og forventninger. Med sine skarpe farger, høye grantrær og utmerkede gresstepper er dette en av de fineste banene i golfsporten. De fleste som liker å følge golf fra godstolen vil nok allerede være kjent med denne banen. Ingen annen golfbane har fått like mye dekning som denne i løpet av det siste halve århundret.

Også mange av de beste spillerne ser på Masters som den virkelige starten på sesongen. Ja, det er noen turneringer i ørkenen i midtøsten og rundt omkring i USA hvor det betales ut høye pengepremier, men det er her det virkelige alvoret starter. Golfeliten følger i fotsporene til de beste golferne fra de siste 80 årene i kampen om å vinne det mest ettertraktede tøystykket i idrettsverdenen, nemlig den grønne jakka.

Casino News Bonus News